Itt az igazság: ez történik velünk a halálunk után

Itt az igazság: ez történik velünk a halálunk után

Az elhalt Ember lelke a test halála után még 42 napig rendelkezik annyi energiával, hogy saját erejéből át tudjon menni a Fénybe. Ha ezt nem teszi...

Az elhalt Ember lelke a test halála után még 42 napig rendelkezik annyi energiával, hogy saját erejéből át tudjon menni a Fénybe. Ha ezt nem teszi meg, akkor 42 nap után bezárul a fénykapu és az átmenetet csak segítséggel viheti végbe.

Hogy miért fontos ez? Azért kell az elhalt léleknek „hazamenni”, hogy visszakerülhessen a karma körforgásába, és újjá tudjon születni. Ránk nézve az itt maradása azért rossz, mert ahhoz, hogy egy lélek itt tovább éljen, energiára van szüksége, és ezt az energiát valakitől el kell vennie. Általában egészséges embert választ erre a célra és arra az emberre „telepszik rá”, ill. leszívja az energiáját.

Sokszor érzünk olyat, hogy reggelente fáradtabban ébredünk, mint ahogyan este lefeküdtünk; bizonyos dolgokra nem ránk valló módon reagálunk; kettősséget érzünk magunkban; sűrűn zavarba jövünk; kerüljük az emberek társaságát; új szokásokat veszünk fel… stb. ilyenkor biztos, hogy egy megszálló „élősködik” rajtunk.

Hogy miért nem megy át minden a lélek a fénybe?

Halálunk előtt bekapcsol a lelkiismeretünk, és pontosan tudjuk, hogy életvitelünk szerint hova kellene kerülnünk. Ráadásul még vallásunk is ijesztget bennünket az isteni ítélőszékkel, büntetéssel. Sokan ettől félnek, és nem is akarnak átmenni a Fénybe, ahol a végtelen szeretet vár.

Van olyan lélek is, aki sajnálja itt hagyni szeretteit, mert azt látja, hogy nekik mennyire fáj az ő távozása, ezért úgy dönt, hogy itt marad. Erre szoktuk mondani, hogy az élő „nem engedi el” a halottat.

Ez csak egy pár példa arra, hogy egy lélek miért maradhat itt. Ha így tesz, az nem jó sem Neki, sem Nekünk. Ezért ha úgy érzed, hogy egy elhalt lélek energiaforrása vagy, szívesen segítünk Neked és hazavezetjük Őt a Fénybe, vagy saját magad is segíthetsz, ha elvégzed az elhalt lelkek tanfolyamot.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!