Itt vannak az első képek Kiszel Tünde 2019 -es naptárjából ! :O

Itt vannak az első képek Kiszel Tünde 2019 -es naptárjából ! :O

– Ez lesz a 18. falinaptáram. Az emberek imádják, rengeteg levelet és üzenetet kapok ezzel kapcsolatban. Az az igazság, ha nem látnám, hogy ennyi...

– Ez lesz a 18. falinaptáram. Az emberek imádják, rengeteg levelet és üzenetet kapok ezzel kapcsolatban. Az az igazság, ha nem látnám, hogy ennyi ember szereti, már rég abba hagytam volna.


Bemutatkozás

Televíziós műsorvezető, szerkesztő, producer, újságíró, színésznő, fotómodell, szexszimbólum és boldog édesanya. 1993. óta MÚOSZ tag. Számára a családja és a hivatása a legfontosabb.

Pályafutását fotómodellként kezdte, még gimnazista volt, amikor egy neves fotóművész felfedezte. Magazinok címoldalára, kártyanaptárakra, képeslapokra, poszterekre kerültek a fotói. Az igazi sikert az európai RTL-csatornán sugárzott Tutti-Frutti című népszerű show-műsor hozta meg számára. Olasz filmesek egy magyarországi válogatáson a sok szép lány közül választották ki, és így Tünde volt az első magyar lány, aki szerepelhetett a német televízió közkedvelt műsorában.

A külföldi sikerei után itthon is nagyon sok feladatot kapott. Szerepelt játék- és reklámfilmekben, valamint jelentős szerepeket játszott neves színművészekkel színházakban. A Pesti Színházban Lukács Sándor partnere volt, a Ruttkai Éva Színházban Esztergályos Cecíliával játszott együtt.

Újságírói pályafutása a '90-es évek elején kezdődött. Az egyik népszerű magazin felkérte, hogy készítsen az újság számára riportokat híres emberekkel. Ezt követően több országos lapban jelentek meg cikkei. Rendszeresen publikált a Kiskegyed, Reform, Vasárnapi Hírek, Népszava, Esti Hírlap, Aktuell, Őnagysága, Ármány és szerelem, Képes Európa lapoknak. Jelenleg a Sikeres Nők főmunkatársa. Neves művészekkel, sportolókkal, politikusokkal, híres, sikeres és érdekes személyiségekkel készít exkluzív interjúkat.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!