Jön a hó! Mutatjuk hol lehet havazásra számítani

Jön a hó! Mutatjuk hol lehet havazásra számítani

Elsősorban a Dunántúli-középhegységben és az Alpokalján havas eső, hó is eshet. Kevés napsütés inkább csak északon, északkeleten lehet. Az északias...

Elsősorban a Dunántúli-középhegységben és az Alpokalján havas eső, hó is eshet. Kevés napsütés inkább csak északon, északkeleten lehet. Az északias szél helyenként megélénkülhet. Napközben 3-11 fokot mérhetünk, nyugaton lesz hidegebb.

Változékony, átlagosnál hidegebb idő

Szerdán reggel még keleten, délkeleten, délután már csak elszórtan északkeleten eshet, ám napközben északnyugat felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, kisüt a nap. A Dunántúli-középhegységben időnként élénk lehet az északnyugati szél. Hajnalban nyugaton, északnyugaton fagyhat, délután 5-9 fok várható.

Csütörtökön ismét több lesz felettünk a felhő, helyenként kisebb eső is kialakulhat, a hegyekben a hó is szállingózhat. Hajnalban többfelé fagyhat, nappal 4-9 fokot mérhetünk.

Pénteken nyugat, délnyugat felől ismét beborul az ég, eleinte keleten, északkeleten süthet ki a nap. Délutántól egyre többfelé várható eső, zápor, magasabb hegyeinkben akár havas eső, hó is eshet. Helyenként élénk lehet a szél. Hajnalban -3, +2, délután 4-10 fok valószínű,írja az idokep.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!