Jön a mínusz 20 fok! Mutatjuk melyik nap lesz dermesztő hideg!

Jön a mínusz 20 fok! Mutatjuk melyik nap lesz dermesztő hideg!

Hoppá! Dávid Mihály elárulta, milyen tél vár ránk! A nyíregyházi vízépítő mérnök minden évben elkészíti privát, egész éves előrejelzését napra...

Hoppá! Dávid Mihály elárulta, milyen tél vár ránk!

A nyíregyházi vízépítő mérnök minden évben elkészíti privát, egész éves előrejelzését napra pontosan. A szakemberek szerint nem lehet ilyen távolra ilyen pontosan előrejelezni az időjárást, mégis sokan az ő prognózisát fogadják el leginkább.

Nyíregyháza – Az ország leismertebb magánmeteorológusa, a nyíregyházi Dávid Mihály elárulta, milyen időjárásra kell készülnünk.

– Nem számíthatunk kirívóan hideg télre, az előrejelzés alapján inkább úgy jellemezném az előttünk álló hónapokat, hogy változatos, hullámzó időjárásra számíthatunk – mondta Dávid Mihály.

Az ország legismertebb magánmeteorológusa szerint aki sílécet vagy szánkót szeretne adni karácsonyra szeretteinek, nyugodtan tegye, hiszen az előrejelzése szerint bizonyosan használni is tudják majd azokat.

Ahogy már írtunk is róla, Dávid Mihály meteorológus úgy véli, karácsonykor akár hó is lehet, de az biztos, hogy a tél leghidegebb napjai nem az ünnepekre várhatóak. Az előrejelzések szerint január első két hetében és február 10-e körül számíthatunk a tél leghidegebb napjaira: kőkemény fagyok jönnek, havazás, éjjelente mínusz 15-20 fokra készülhetünk, ám ezeket a periódusokat enyhébb időszakok is követik.-írja a life. hu

Sokan nem bánták volna azt sem ha akár az ünnepekre esnek ezek a farkasordító hidegek csak legyen végre hó Karácsonykor és Szenteste! A havas, fehér Karácsony a régi idők Karácsonyát idézi, amikor még kisgyermeke voltunk, egy jó hosszú szárú csizmában gyalogoltunk a fél méteres hóban az éjféli misére.Hihetetlen, csodálatos és visszahozhatatlan varázsa volt ennek.Ma már sajnos nem “divat” a hó és az éjféli mise sem.

Forrás: magyarorszagom.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!