Jön az év legjobb és legizgalmasabb éjszakája! Ezt a lehetőséget most tényleg ne hagyjátok ki! Országszerte átélheted! Egyszeri lehetőség!

Jön az év legjobb és legizgalmasabb éjszakája! Ezt a lehetőséget most tényleg ne hagyjátok ki! Országszerte átélheted! Egyszeri lehetőség!

0

MA LESZ AZ ÉV EGYIK LEGIZGALMASABB ÉJSZAKÁJA! EZT A LEHETŐSÉGET NE HAGYD KI! ORSZÁGSZERTE ÁTÉLHETED!Nem érdemes kihagyni, mert ilyen csak évente...

MA LESZ AZ ÉV EGYIK LEGIZGALMASABB ÉJSZAKÁJA! EZT A LEHETŐSÉGET NE HAGYD KI! ORSZÁGSZERTE ÁTÉLHETED!Nem érdemes kihagyni, mert ilyen csak évente egyszer van!Tizenkét magyarországi helyszínen várja látványetetésekkel, meghosszabbított nyitvatartással és különleges programokkal a látogatókat augusztus 25-én az Állatkertek éjszakája elnevezésű rendezvény.A programot a budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veresegyházi állat-bemutatóhelyek részvételével szervezik meg hatodik alkalommal – olvasható a Fővárosi Állat- és Növénykert közleményében.Augusztus utolsó péntekén a legtöbb csatlakozó intézményben éjfélig tartanak majd a programok, amelyekre erre az alkalomra külön belépőjegyet lehet majd váltani.A főváros térségében működő bemutatóhelyek mind a három helyszínre érvényes kombinált jegyeket is kínálnak.

részletes programokat az egyes állatkertek saját honlapjukon teszik közzé.

Forrás : hirado.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!