Keddi napi cigánykártya jóslás - válassz egy kártyát kattints a képre nézd meg mit hoz a jövő

Keddi napi cigánykártya jóslás - válassz egy kártyát kattints a képre nézd meg mit hoz a jövő

Az ősi hagyományokat őrző cigánykártya utat mutat Neked, ha tudni szeretnéd, hogy alakul a szerelmi életed, karriered. Keddi napi cigánykártya...

Az ősi hagyományokat őrző cigánykártya utat mutat Neked, ha tudni szeretnéd, hogy alakul a szerelmi életed, karriered.

Keddi napi cigánykártya jóslás - válassz egy kártyát és nézd meg mit hoz a jövő

Választottál?

Ezt hozza a jövő :

Levél: Meghívóra, hivatalos levélre, szerződésre utal. Hír érkezhet, új információt kaphatunk. Jelenthet olyan égi titkot, amelyet még nem ismerhetünk meg, mert még nem készültünk fel rá. Arra is felhívja a figyelmet, hogy jobban oda kell figyelnünk a tudatalattink üzeneteire, álmainkra, mert azokban rejlik a megoldás.

Gondolat: Terveinket, álmainkat, vágyainkat, belső motivációinkat mutatja. Munkában új ötleteket jelenthet, szerelemben a közös jövő tervezését jelzi. Személyjelölő lap mellett azt is jelentheti, hogy valaki gondol ránk, tervez velünk. Pénz lap mellett üzleti vállalkozást is jelenthet. Negatív kártyák mellett negatív hozzáállást, rosszul felmért lehetőségeket is jelez.

Szívkirálynő: A szerelmes nő személyjelölő lap, amely a férfi kérdező szívszerelmét mutatja. Női kérdező esetében pedig azt, hogy bennünk van a megoldás, az összefüggés a másik két kártyától függ. Egyedülálló kérdezőnél hirtelen érkező, sorsszerű szerelemre utal. A Szívkirály mellett elszakíthatatlanul tartós kapcsolatot jelent.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!