Kegyetlenül megjárta a tolvaj: ki akarta rabolni, de amikor a nő megfordult, már tudta, hogy vége van

Kegyetlenül megjárta a tolvaj: ki akarta rabolni, de amikor a nő megfordult, már tudta, hogy vége van

Sokkot kapott, amikor meglátta. Sajnos a rablások, lopások mindennaposak, főleg a nagyvárosokban. Persze a tolvajok mindig igyekeznek a...

Sokkot kapott, amikor meglátta.

Sajnos a rablások, lopások mindennaposak, főleg a nagyvárosokban. Persze a tolvajok mindig igyekeznek a legvédtelenebb áldozatokat megtalálni, akiknek esélyük sincsen rá, hogy megvédjék magukat. Akiket a legjobban keresnek, azok az idősek, gyerekek és a nők.

Ez a tolvaj is egy 27 éves védtelenen, magányosan sétáló nőt szúrt ki magának. Amit a tolvaj nem sejtett, hogy áldozata minden volt, csak nem védtelen. Sokkot kapott, amikor meglátta, kivel van dolga.

Viana a háza előtt álldogált és a taxit várta, amikor egy férfi megkérdezte tőle, hogy mennyi az idő. Hamar kiderült, hogy többet is szeretne. Amikor követelte a lány minden értékét, akkor legnagyobb meglepetésére csak ütéseket és rúgásokat kapott.

Viana híres ketrecharcos, ami azt jelenti, hogy a lehető legképzettebb bunyós. Kegyetlenül ellátta a tolvaj baját egy pillanat alatt, majd amíg a rendőrök megérkeztek, addig fogva tartotta a férfit.

Ő már biztos, hogy nem próbál meg újból védtelen nőket kirabolni!

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!