Kőkemény fordulat jön az időjárásban! Ezt tartogatja a május! - mindenki elképedt!

Kőkemény fordulat jön az időjárásban! Ezt tartogatja a május! - mindenki elképedt!

Kőkemény fordulat az időjárásban. A május ezt tartogatja a szakértők megdöbbenésére Mindenki elképedt. Az április hidegfronttal, esővel, aztán...

Kőkemény fordulat az időjárásban. A május ezt tartogatja a szakértők megdöbbenésére

Mindenki elképedt.

Az április hidegfronttal, esővel, aztán lassú melegedéssel köszön el. Május elsején a nappali hőmérséklet már megközelíti a 20 fokot. Az előrejelzés szerint a május nem lesz annyira szeszélyes, mint az április volt. Az éjszakák 10 foknál nem hoznak hűvösebbet.

Most úgy tűnik se hatalmas kánikula, se ke kemény hidegfront nem terheli a szervezetet a tavasz utolsó hónapjában. Egészen sok csapadékra van kilátás, ami a növények szempontjából remek hír.

A rémes április után végre itt a fordulat, egy langymeleg, szépséges májusra számíthatunk.

Egyre szárazabb, de hűvösebb idő jön
Pénteken továbbra is jelentős hőmérsékleti kontrasztra számíthatunk, északnyugaton 10 fok alatt, délkeleten 23-26 fok körül alakulnak a maximumok. Többfelé kialakulhat eső, zápor, és ezen a napon is számítani kell zivatarokra. Északnyugaton az északnyugati, másutt a délies szelet élénk, erős lökések kísérhetik.

Szombaton a Dunától keletre lehet még gyenge esőre számítani. A légmozgás nyugati, északnyugati irányú lesz, a Dunántúlon erőssége viharossá is válhat. A hőmérsékleti kontraszt a délutáni órákra megszűnik, 11-16 fokot mérhetünk.
Vasárnap a nyugati országrész kivételével még számíthatunk esőre, záporra. 9-15 fokos maximum hőmérsékleti értékek várhatók. Hétfőn már nem lesz számottevő csapadék, melegedésre van kilátás.

Forrás : idokep.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!