Könyökök ilyen elváltozása vagy vastagbél rák elötti, vagy már rákos állapot!

Könyökök ilyen elváltozása vagy vastagbél rák elötti, vagy már rákos állapot!

Több, mint HÁROM évtizede hírdetem a rendelőmben, rádióban, tv ben, élő szóval mindenhol, tanfolyamaimon, vizsgáztatáskor, hogy a könyökök ilyen...

Több, mint HÁROM évtizede hírdetem a rendelőmben, rádióban, tv ben, élő szóval mindenhol, tanfolyamaimon, vizsgáztatáskor, hogy a könyökök ilyen elváltozása vagy vastagbél rák elötti, vagy már rákos állapot!!! A bemutatott képen vastagbél rák, máj át tétellel képét mutatja!!! ÉBRESZTŐ MINDENKI!!

 Ebben a pillanatban állt meg mögöttem egyik orvos kollégám!" Látod ezt a könyököt?" kérdeztem, a válasz : "Igen,a daganatos betegeknek van ilyen!" Igen, mi sok-sok éve dolgozunk az egészségügyben, látunk, tapasztalunk,ez a hivatásunk! Tisztelettel kérek mindenkit, a rosszindulatú megjegyzések helyett inkább fogadják el a több évtizedes tapasztalatainkat, aki pedig szakmabeli de mereven,agresszíven elutasító az inkább ne hirdesse tudatlanságát,mert bizony kis odafigyeléssel nagyon sok ember élet megmenthető lenne! Vallom és hiszem,hogy az egészségügynek és a természetgyógyászatnak egymást segítve és nem akadályozva,karöltve kellene szolgálni! Ha pedig erre a képre tekintve bárkiben felmerül a gyanú ne ijedezzen,menjen el a megfelelő szűrővizsgálatra,kérjen segítséget! Senkinek nincs joga ahhoz,hogy a jóindulatú segítő szándékot becsmérelje! A JÓISTEN segítsen mindannyiunkat!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!