Kórházba került Törőcsik Mari

Kórházba került Törőcsik Mari

Törőcsik Marit meglátogatták barátai a kórházban. Sokan aggódtak érte a hírek hallatán, de telefonon nem tudták elérni. Továbbá az is kiderült, hogy...

Törőcsik Marit meglátogatták barátai a kórházban. Sokan aggódtak érte a hírek hallatán, de telefonon nem tudták elérni. Továbbá az is kiderült, hogy azért feküdt be ismét, hogy kivizsgálják és segítsék a felépülését.

A Bors értesülései szerint a Nemzet színésze szerencsére jól van, és azért veti magát alá a kezelésnek, hogy ismét erőre kapjon. Immun- és vitaminterápiára feküdt be a kórházba, illetve ellenőrzik az egészségi állapotát is.

– Hétfőn voltam benn nála, nagyon örült nekem. Kicsit aggódott, azt mondta, reméli, minden rendben van vele, és nem tartják benn hosszabb ideig. Nagyjából tíz percet voltam nála, beszélgettünk, egész jó hangulata volt. Tovább nem maradtam, nem akartam fárasztani. Úgy tudom, rutinellenőrzésen vesz részt. Ha hazamegy, otthon is meglátogatom Velemen – mondta a Borsnak Jordán Tamás.

Kárász Róbert is megkereste Törőcsik Marit, akit a névnapja alkalmából akart felköszönteni.

– A múlt szerdán volt Mária-nap, azért hívtam fel, hogy felköszöntsem. Majdhogynem ki­kérte magának. Azt mondta, nem tartja a névnapját, és őt igazából Mariannak hívják, de azt sem ünnepli. Elárulta, hogy Hegyi Barbara édesapja javaslatára lett Mari, de egy adminisztrációs hiba folytán Ma­riannak anyakönyvezték, ebből lett később rövidítve Mari. A Fo­gadj Örökbe Egy Macit Alapítványunk nevében is kerestem. Akartam vele tudatni, hogy újabb macival bővült a gyűjteményünk a következő aukcióra, nemcsak Arnold Schwarzeneggertől, hanem Eperjes Károlytól is kaptunk egyet – mondta Kárász Róbert.

Június 17-én avatták Velem díszpolgárává, majd a hazafelé tartó autóúton komoly rohamot kapott, éppen ezért aggódtak a barátai valamivel jobban, amikor kiderült, hogy újra kórházban van.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!