Leszólította a nyolc éves kisfiút és magával akarta csalni, de a kisfiú ekkor ezt kérdezte

Leszólította a nyolc éves kisfiút és magával akarta csalni, de a kisfiú ekkor ezt kérdezte

0

A 8 éves kisfiút leszólította egy idegen férfi az utcán, hogy menjen vele, mert nagy baj történt - erre a kisfiú olyan dolgot tett, amire az idegen...

A 8 éves kisfiút leszólította egy idegen férfi az utcán, hogy menjen vele, mert nagy baj történt - erre a kisfiú olyan dolgot tett, amire az idegen nem számított! 

A férfi azt kérte, hogy a gyerek azonnal menjen vele, mert valami súlyos dolog történt, és az édesanyja megkérte, hogy hozza őt el. A 8 éves kisfiút leszólított az utcán egy idegen férfi. Azt kérte tőle, hogy a azonnal menjen vele, mert valami nagy baj van és az édesanyja megkérte, hogy vigye őt haza. Erre a fiúcska azonnal megkérdezte a férfitől, hogy: "MI A JELSZÓ?!” A férfi hirtelen zavarba jött és ezt kihasználva a kisfiú elszaladt. Lehet, hogy az életét mentette meg az, hogy az édesanyjával korábban megbeszéltek egy jelszót. Ha ő nem tud érte menni és másvalakit küld, csak akkor menjen el bárkivel is, ha ő is tudja a titkos jelszavukat. Ennyire egyszerűen meg lehet akadályozni, hogy gyerekünknek baja essen, esetleg az életére törjenek! Oszd meg, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a történet! 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!