Megmondjuk mi a jövőd! –Készen állsz rá?

Megmondjuk mi a jövőd! –Készen állsz rá?

Azt tapasztalom, hogy amikor az emberek jóshoz vagy látóhoz mennek, akkor félnek. És nem bíznak. Tudni szeretnék, hogy jó-e az, amit csinálnak, vagy...

Azt tapasztalom, hogy amikor az emberek jóshoz vagy látóhoz mennek, akkor félnek. És nem bíznak. Tudni szeretnék, hogy jó-e az, amit csinálnak, vagy éppen azt is, hogy mit tegyenek az adott pillanatban. Hárítani akarják magukról a döntés felelősségét.

A mai világban egyre többen szeretnék tudni a jövőjüket. Sokan fordulnak látóhoz, vagy jóshoz…

Azonban egy jó látó nem jósol…csak irányt mutat…

Mert nincs jövő. Valójában csak a pillanat van, amelyben élsz. A Te pillanatod. Jövőd milyensége ezen áll. Egy jó látnok elmondhatja hová vezethet, ha a félelmeidben élsz és hová, ha végre elkezdesz hinni és bízni a szívedben.

Emlékszel a Mátrixra? Amikor Neo elment az Orákulumhoz… Tudni akarta, ő-e a kiválasztott. Az orákulum válasza: egyértelmű „nem” volt.

Mégis Neo lett a kiválasztott. Miért? Mert sikeres nem attól leszel, hogy valaki megmondja, ki legyél, és mit csinálj. Hanem attól, ha Te tudod és megingathatatlanul hiszel abban, akiknek legbelül érzed magad. A jövőd ebben áll.

De ahhoz hogy azzá válj, aki lenni szeretnél, nem jós kell, hanem Te magad! Az út, amin jársz, amit tapasztalsz. Amin haladva döntéseket hozol. Olyan döntéseket, amelyekkel a szívedet követed. És nem ártó, hanem szerető, szolgáló segítő emberként haladsz.

Vállald fel az erőd! Bízz saját magadban…és dönts úgy, ahogy a szívedben érzel, amiben hinni tudsz…

Sándor Judit

Forrás: joportal.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!