Megszólalt Boros Lajos a végrendeletről. Halálom után...

Megszólalt Boros Lajos a végrendeletről. Halálom után...

Tavaly júniusi szívműtétje után öt hetet töltött kómában Boros Lajos. A titokban végrehajtott komoly beavatkozás után csak hetekkel később, október...

Tavaly júniusi szívműtétje után öt hetet töltött kómában Boros Lajos. A titokban végrehajtott komoly beavatkozás után csak hetekkel később, október végén szólalt meg először a rádiós. Most nagyot fordult az élete, sokkal érzékenyebb lett és jobban szereti a családját, mint valaha.

Lassan, de szépen gyógyul, s bár még folyamatosan szednie kell a gyógyszereket, elkezdhetett sportolni, naponta 20 percet sétál váltakozó tempóban.

A rádiós nem titkolja, hogy az átélt események nagyon megváltoztatták, ráébresztették, hogy aki fontos számára, ha valakit nagyra értékel, haladéktalanul közölje az illetővel, mert ki tudja, lesz-e még rá lehetőség az életben. De egy dolgot nem tudtak elérni nála: abban biztos, hogy nem ír végrendeletet.

„Eddig sem írtam, és soha nem is fogok végrendeletet csinálni. Miért én határozzam meg, hogy a halálom után milyen kötelezettséget, terhet vagy gondot kapjanak a nyakukba a szeretteim? Eléggé felnőttnek érzem a feleségemet és a fiaimat arra a feladatra, hogy majd eldöntsék, mihez kezdenek a hagyatékommal.". Nem akarok egy olyan papírt írni, aminek aztán minden egyes szavába vagy mondatába ügyvédek kötnek bele.” – mondta a magazinnak.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!