Megtette Tina és Emilio. A zenész felesége nagyon megijedt

Megtette Tina és Emilio. A zenész felesége nagyon megijedt

Akkor jött rá, mi is történik. Megtörtént, hét év házasság után Emilio és Tina nem búcsút intettek egymásnak, mint annyi más házas- vagy...

Akkor jött rá, mi is történik.

Megtörtént, hét év házasság után Emilio és Tina nem búcsút intettek egymásnak, mint annyi más házas- vagy szerelmespár, hanem megerősítették házassági fogadalmukat. Ráadásul akkora esküvőt, s lakodalmat tartottak, akárcsak az első alkalommal. Az egész Emilio ötlete volt, bár mindketten úgy nyilatkoznak, hogy nemcsak a szeretet, hanem a szerelem is ugyanazon a lángon maradt meg köztük, ahogyan az fellobbant sok évvel ezelőtt.

"Amikor Emil elkezdte a ruháját csináltatni, csak akkor láttam, hogy élesedik a helyzet, és elkezdett liftezni a gyomrom. Tudatosulni kezdett bennem, hogy élesedik a helyzet, s liftezni kezdett a gyomrom" - olvashatók a magazinban Tina szavai.

Anyakönyvvezető és gyülekezeti pásztor előtt is kimondták újra a boldogító igent. Külön lakosztályban öltöztek, s csak az anyakönyvvezető előtt pillantották meg egymást. Egyedül a menyasszonytánc maradt el, mivel Tina azt letáncolta már hét évvel ezelőtt.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!