MEGTÖRT A JÉG: SARKA KATA FELVÁLLALTA ÚJ SZERELMÉT!!!

MEGTÖRT A JÉG: SARKA KATA FELVÁLLALTA ÚJ SZERELMÉT!!!

Kata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a...

Kata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a szerencsés!

Az Élet-Forma háziasszonya a nyaralásuk alatt posztolt egy képet, ahol nagyon dögösen néz ki. Aki olvas a sorok között, észreveheti, hogy a #withmykids (azaz: a gyermekeimmel) hashtag mellett a #withmylove (a szerelmemmel) hashtag is helyet kapott. Úgy tűnik, Katára ismét rátalált a szerelem!

A rajongók már tavaly novemberben is azt találgatták, hogy vajon van-e új partnere a műsorvezetőnek, hiszen akkor egy hatalmas, vörös rózsákkal teli csokrot kapott, ráadásul, ha a kép szélén található nyíllal továbblapoztok, ott is van egy elrejtett információ az esetlegese kapcsolatára vonatkozóan!

Korábban a Joshi, a legjobbb barát című műsorban arról beszélt, hogy reméli, hogy egyszer harmadjára is anyai örömök elé néz majd. Lehet, hogy megtalálta a tökéletes partnert hozzá?

Forrás: tv2.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!