Mi lesz a vacsora? - kérdezte a fiú, majd megölte magát

Mi lesz a vacsora? - kérdezte a fiú, majd megölte magát

Az összetört szívű anya azért állt ki a nyilvánosság elé a történetével, hogy felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy az öngyilkosság a lehető...

Az összetört szívű anya azért állt ki a nyilvánosság elé a történetével, hogy felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy az öngyilkosság a lehető legrosszabb válasz egy problémára - írja a Mirror. A Melbourne-i Kate McLoughlin váratlanul vesztette el 19 éves fiát, Zacharyt tavaly márciusban. Délután találkoztak a konyhában, amikor is fia megkérdezte, mi lesz a vacsora, majd azt mondta, elmegy kosarazni egy barátjával, de valójában megölte magát.

 

Néhány órával később a rendőrség kopogtatott a nő házának ajtaján és tájékoztatta az édesanyát arról, hogy fia önkezével véget vetett az életének. Az asszony azóta minden nap azon gondolkodik, hogy mit nem vett észre, mit tehetett volna másként, hogy fia ma is éljen. De a választ nem tudja.

Zachary búcsúlevelet írt - a telefonján - melyben az állt, hogy szerette az exét, hálás a testvéreinek, hogy támogatták az álmai megvalósításában és megköszönte szüleinek azt, hogy tisztességben, szeretetben felnevelték. Aztán hozzátette: a világ nem neki való. Ezzel zárta sorait, így anyja sose fogja megtudni, miért döntött így. Nem voltak nyomok, jelek.

A 19 éves fiú korábban végignézte, hogy egy barátját legyőzte a csontrák, továbbá két másik öngyilkos lett. Kate McLoughlin egy évvel a fia halála után a Facebookon mesélte el, hogy min ment keresztül fia halálának éjszakáján. Arra kért minden fiatalt, hogy az öngyilkosság mint lehetőség sose merüljön fel a fejükbe.

“Néha a szomorúság annyira eluralkodik rajtam, hogy zokogni kezdek megállíthatatlanul. Nem érzem magam teljesnek, mióta ő meghalt” - írta az asszony, hogy megtudják a fiatalok, hogy mit hagynak maguk után, ha így döntenek. “Nem lesz senkinek könnyebb, sőt! Bárcsak segítséget kért volna, bárcsak tudtam volna róla” - tette hozzá. “Ma is minden percben fáj, hogy nincs velünk” - hangsúlyozta az anya.

“Csak akkor lenne könnyebb, ha újra a karomban tarthatnám” - szögezte le.

Forrás: www.borsonline.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!