Mikor az anya ezt a képet készíti kisbabájáról még nem tudja milyen tragédia vár rá

Mikor az anya ezt a képet készíti kisbabájáról még nem tudja milyen tragédia vár rá

2016. szeptember 23-án Destiny Mantia és férje Corey megünnepelték, hogy már 7 éve együtt vannak. A pár már a középiskolában ismerte egymást, 15 és...

2016. szeptember 23-án Destiny Mantia és férje Corey megünnepelték, hogy már 7 éve együtt vannak. A pár már a középiskolában ismerte egymást, 15 és 16 évesek voltak amikor párkapcsolat alakult ki közöttük. Három évvel később összeházasodtak és született egy kisfiuk, Parker Lee.

Az életük tökéletes volt.

A Mantia családnak további tervei voltak. Szerettek volna egy házat venni és még egy gyereket akartak.

Corey egy nagyon kedves ember volt, mindenkinek segített, aki azt kérte. Minden nap együtt voltak, mesélte a feleség.

2014. szeptember 20.-án azonban a családi idillnek vége szakadt, egy ismeretlen nőnek köszönhetően. Egy évvel ezután az eset után Destiny egy bejegyzést ír erről a napról:

“Ma egy évvel ezelőtt is ugyanúgy indult a nap, mint bármikor. Corey Mantia reggel felkelt és elment dolgozni. Parker és én otthon maradtunk és egész nap játszottunk. Corey megígérte, hogy este majd még játszik a fiunkkal aztán majd elmegyünk szaunázni.

Elmentünk de nem tudtuk, hogy egy percen belül minden meg fog változni. Már nem tudunk majd együtt élni, nem tudunk felépíteni egy közös jövőt. Álmaink már soha nem fognak valóra válni. Nem tudjuk majd megvenni első házunkat. Nem tudunk kisfiunkkal elmenni a fodrászhoz, vagy elkísérni őt az első nap az iskolában. A családunk sem lesz már nagyobb.

Mikor a szaunába mentünk, férjem és kisfiam (aki éppen a hátsó ülésen ült és egy Mickey Mouse filmet nézett) összeütközött egy autóval amit egy ittas nő vezetett. Ez a nap örökre megmarad az emlékeimben, már semmi sem tudja onnan kitörölni. Az az egoista személy, aki azt hitte hogy alkohol fogyasztása után még rendesen tud vezetni, miatta halt meg azonnal az én 15 hónapos kisfiam. Miatta kerültem én és a férjem az intenzív osztályra. 24 órával később férjem szervezete feladta a harcot. A családunknak vége volt.

Azon a napon Destiny mint anya és feleség is meghalt. Újra ki kellett találnom magam.

A családunk, a terveink, mindent meg tudtunk volna csinálni akkor, ha valaki veszi a fáradtságot és azt mondja annak a nőnek akkor, hogy ne üljön a kormány mögé. Te is meg tudod ezt akadályozni, ne engedd, hogy barátod vagy családtagod ittasan a volán mögé üljön. Most azonnal legyen ennek vége, ha valaki ISZIK, akkor ne vezessen!

Destiny üzenetét 60 000 ember osztotta meg eddig. A 24 éves fiatal nő újraépíti életét de minden nap eszébe jut férje és gyermeke.

A balesetben nemcsak Destiny férje és kisfia hunyt el, hanem az ittas sofőr is. A nő családja soha nem vette fel Destiny-vel a kapcsolatot. Az édesanya reméli, hogy egyszer még jelentkeznek és bocsánatot fognak kérni.

A hölgy egy esküvőn vett részt akkor úgyhogy legalább 150 ember volt jelen, aki szólhatott volna neki, hogy ne üljön autóba.

Segíts Destiny-nek abban, hogy ezt a fontos üzenetet továbbítsa azzal, hogy megosztod ezt a cikket. Talán ennek hatására valaki meg fogja gondolni, hogy ittasan beülön-e az autóba.-csodalatos.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!