Mikróban akarta megcsinálni a tojást, majdnem egy életre megnyomorította magát

Mikróban akarta megcsinálni a tojást, majdnem egy életre megnyomorította magát

Nagy-Britannia – “Először azt hittem, hogy a tojás darabkáit mosom le az arcomról, de aztán rájöttem, hogy az a saját, összeégett bőröm.” Az angliai...

Nagy-Britannia – “Először azt hittem, hogy a tojás darabkáit mosom le az arcomról, de aztán rájöttem, hogy az a saját, összeégett bőröm.”

Az angliai 44 éves Saul Morton valósággal rajong a neten terjedő csináld magad videókért, melyek elképesztő trükköket mutatnak be a hétköznapok megkönnyítése érdekében. Az egyik ilyen posztban tojást főztek mikrohullámű sütőben, Morton pedig úgy gondolta, kipróbálja a dolgot.

Egy bögrényi vízbe belerakott néhány tojást, majd a mikróba tette őket pár percre. Ám amikor kivette az egyik forró tojást a vízből, az az arcába robbant, összeégetve a homlokát, az orrát és a bal szemgolyóját is.

– Borzasztóan fájt, olyan volt, mint amikor leforrázod magad, de mindezt a szememben éreztem. Azonnal a fürdőszobába siettem, és megmostam az arcom hideg vízzel. Először azt hittem, hogy a tojás darabkáit mosom le az arcomról, de aztán rájöttem, hogy az a saját, összeégett bőröm – mondta a férfi, akinek hatalmas szerencséje volt, bár a fájdalom pokoli volt, nem maradt sok nyoma a balesetnek, és a látását sem veszítette el.

Forrás: www.boon.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!