Mindenütt halottak. Így tört ki a pánik Anglia legnagyobb strandján! - videó

Mindenütt halottak. Így tört ki a pánik Anglia legnagyobb strandján! - videó

  Anglia, hatalmas hőség a legkedveltebb strandon. Eddig minden rendben, de mi az, ami miatt kitört a pánik Anglia legnagyobb strandján? Több...

 

Anglia, hatalmas hőség a legkedveltebb strandon. Eddig minden rendben, de mi az, ami miatt kitört a pánik Anglia legnagyobb strandján? Több holttestet sodort a tenger a strand partjára. Valószínűsíthető, hogy migránsok holttestét hozta a víz. Egyre több rendőrségi jármű érkezett emiatt, amit a tömeg döbbent rémülettel nézett végig. Földön, vízen és levegőben is jött a parti őrség, a KENT légi mentők helikopteren érkeztek, csónakon pedig a parti őrség emberei érkeztek. 

 

 

Az áldozatokról a rendőrség nem mondott semmit, de az szivárgott ki, hogy Srí-Lannai-i migránsok holttesteit azonosították. A migránsok Franciaországból szerettek volna Nagy - Britanniába jutni. Úszva próbáltak meg átjutni a bevándorlók, mindenféle vízi jármű nélkül, semmilyen hajóroncsot nem sodort a partra a tenger. Anglia és Franciaország közötti csatornán eddig még soha nem történt ennyi halálos áldozatot követelő bevándorló baleset.

 

express.co.uk - meteon.org nyomán

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!