Mit láttál meg először a képen? A válasz megmutatja, hogy mire vágysz legesleginkább a lelked mélyén!

Mit láttál meg először a képen? A válasz megmutatja, hogy mire vágysz legesleginkább a lelked mélyén!

Vannak emberek, akik ragaszkodnak az álmaikhoz, hogy életre keltsék őket. Vannak olyanok is, akik félnek beismerni, mit is akarnak igazán, ezért nem...

Vannak emberek, akik ragaszkodnak az álmaikhoz, hogy életre keltsék őket. Vannak olyanok is, akik félnek beismerni, mit is akarnak igazán, ezért nem merik elhagyni a kényelmi zónájukat, és továbbra is robotolnak rendületlenül.

Mi most azt javasoljuk, hogy nézd meg az alábbi képet, és válaszolj az következő egyszerű kérdésre: „Mit láttál meg először a képen?”

Most, hogy megadtad a választ, megtudhatod, hogy melyik irányba kell menned, hogyan építsd fel az életedet és az emberekkel való kapcsolataidat. Itt vannak a megoldások:

1) Ha a madarakat láttad meg először:

Ha a madarak voltak az elsők, amikre a pillantásod esett, akkor ez azt jelenti, hogy valami újat keresel, kísérletezel. Rájöttél, hogy az élet egy nagy kaland, amelyen keresztül kell menni. Tehát fedezzed fel az ismeretlent.

Hagyd el az otthon kényelmét, lépj ki a komfortzónádból, ülj repülőre, meg kell találnod a saját utadat, még akkor is, ha félsz és magányos vagy.

A legfontosabb dolog nem a legvégső cél. Élvezzed magát a folyamatot, fogadd el mindazt, amit az élet feléd kínál, mindent, amit elszalasztottál, amikor be van zárva a négy fal közé. Itt az ideje, hogy felszállj a magasba. Fedezzed fel magad, biztosan tetszeni fog!

Következetes, kiegyensúlyozott és figyelmes személy vagy, a tökéletességed a természeted szerves része. Tudod, hogy mit akarsz, és milyennek kell lennie a világnak, ami körülvesz. Arra törekszel, hogy mindent megtégy, hogy még közelebb kerülj az tökéleteshez.

2) Amennyiben a női arcon akadt meg a szemed legelőször:

Ha az első dolog, amit megláttál a képen, egy nő arca volt, akkor az azt jelenti, hogy nincs elég támaszod, szeretnéd, ha szeretnének, szeretnél továbbá elégedett lenni, és úgy érezni, hogy valaki érdekel téged.

Valódi érzelmi kapcsolatot keresel, nem érdekelnek a játékok és az üres flörtölés. Egy őszinte és tiszta kapcsolatot szeretnél. Végre valahára át szeretnéd adni és megnyitni a szívedet egy másik személy számára. Hátha az is hasonlóan érez és tesz!

A cikknek még nincs vége, lapozz! Következő oldal

Forrás: bidista.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!