Mobilosok figyelem! Ezentúl a privát számot is kiírja a telefonod ha ezt megteszed!!!

Mobilosok figyelem! Ezentúl a privát számot is kiírja a telefonod ha ezt megteszed!!!

A TrueCaller híváskezelő egy rendkívül okos alkalmazás, amely ingyen telepíthető Android és iPhone készülékre és táblagépekre is. Könnyedén...

A TrueCaller híváskezelő egy rendkívül okos alkalmazás, amely ingyen telepíthető Android és iPhone készülékre és táblagépekre is. Könnyedén indíthatunk kimenő hívásokat és azonosíthatunk bejövőket, az app legnagyobb előnye azonban mégis az, hogy blokkolja az ismeretlen és kéretlen számokat. Teljes körű biztonságot nyújt, és probléma nélkül kezelhető, szép felületet kapunk, ha a Truecallert választjuk. Valljuk be, egyre kevesebb ismerősünk telefonszámát tudjuk fejből, de miért is jegyeznénk meg.

TrueCaller használata

Töltsük le az ingyenes Trucaller hívás kezelő app-ot, az okostelefonunk sem bánja majd, hiszen rendkívül kevés helyet foglal el a készüléken. Az alkalmazás a kimenő és bejövő hívásokat rögzíti, a telefonkönyvet menedzseli és védetté tesz bennünket a kéretlen felekkel szemben. Az ABC-sorrendben rendszerezett partnerek adatait szinkronizálja egyéb nyilvános felületekkel, így a Truecaller egy helyre gyűjti a telefonos- és online-elérhetőségeket. Könnyen kezelhető az app, ha nem szeretnénk időt szánni saját profilunkra, a Google-, vagy Facebook-adatainkat is betölthetjük a felületre.

Forrás: szoftverhotel.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!