Most azonnal nézz bele a pénztárcádba!! KIadták a közleményt!!! Nálad is lapulhat ilyen 500-as: 58-szor annyit érhet, mint ami rá van írva!!! Így néz ki :

Most azonnal nézz bele a pénztárcádba!! KIadták a közleményt!!! Nálad is lapulhat ilyen 500-as: 58-szor annyit érhet, mint ami rá van írva!!! Így néz ki :

Nálad is lapulhat ilyen 500-as: 58-szor annyit érhet, mint ami rá van írva Szerkesztőségünk birtokába jutott két vadonatúj, limitált példányszámú...

Nálad is lapulhat ilyen 500-as: 58-szor annyit érhet, mint ami rá van írva

Szerkesztőségünk birtokába jutott két vadonatúj, limitált példányszámú MINTA 500 forintos bankjegy, mely a gyűjtők számára kifejezetten értékes. Kipróbáltuk, mennyi érnek ezek a piacon, és sikerült is eladnunk meglepően magas áron. Ezután azonban olyan történt, amire nem számítottunk.-írja a PÉnzcentrum.

2019. február elseje óta fizethetünk az új 500 forintos papírpénzzel. Az újonnan nyomott bankjegyhez pedig MINTA címleteket is kiadott az MNB, amelyeknek komolypiaci értékük van – legalábbis a szakértők körében. Ebből kapott 2 példányt is az MNB-től a Pénzcentrum. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy megmérettetjük őket a legnagyobb magyar online aukciós felületen. Mint arról korábban beszámoltunk, sikerrel is jártunk. A díszcsomagolt példány 16 000 forintért kelt el, míg a bontottat 25 501 forintért sikerült eladnunk egy hét leforgása alatt.-írja a Pénzcentrum.

A nem várt fordulat

Ekkor jött az, amire nem számítottunk. Egy olvasónk szúrta ki, hogy az átvétel után pár nappala díszcsomagolású 79-es sorszámú bankjegy ismét felkerült az online piactérre,

majd két nap alatt majdnem dupla annyiért sikerült értékesítenie vevőnknek, mint amennyiért tőlünk megvette, 29 ezer forintért.

Itt olvashatod tovább a cikket!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!