NYÍLT LEVÉL A BOSCH CÉG SKODA OCTAVIÁJÁT VEZETŐHÖZ!

NYÍLT LEVÉL A BOSCH CÉG SKODA OCTAVIÁJÁT VEZETŐHÖZ!

Remélem, meglepődtél, hogy eljutott hozzád levelem, és remélem, még jobban meglepődsz majd, ahogy soraimat olvasod. Nem tudom ki vagy, de jól...

Remélem, meglepődtél, hogy eljutott hozzád levelem, és remélem, még jobban meglepődsz majd, ahogy soraimat olvasod. Nem tudom ki vagy, de jól emlékszem az arcodra. Csak egy pillanatig láttalak, de nem foglak elfelejteni.

Te voltál az, aki 2016. május 28-án, szombaton délután 16.15 órakor az M0-ás autóúton a Megyeri híd irányában, BOSCH céges Skodáddal mögöttünk jöttél a Csömör és M3 között a 69/70es kilométer magasságában. A külső sávban haladtunk, amikor Te, a követési távolságot jócskán be nem tartva, sérelmezted, hogy az óránkénti 110 kilométeres sebességünk ellenére, nem húzódunk le neked a kanyarodó/gyorsító sávba. Ennek, a tükörben jól látható módon hangot is adtál. A belső sáv persze szabadon állt az előzéshez, amit Te valamilyen oknál fogva nem vettél igénybe.

Aztán mégis úgy döntöttél, hogy – a k – a kötelező sebességet túllépve – leelőzöl minket. Nem tudom mi játszódhatott le az agyadban – ha van neked olyan egyáltalán – de ami ezután történt, örökké megfejthetetlen marad számomra. Előzés után, elénk bevágva hirtelen satufékeztél engem is vészfékezésre, és az ütközés elkerülése érdekében, reflexszerűen a kormány elrántására kényszerítettél. Miután újra gázt adtál, még biztos láttad a tükörben, ahogy megpördülünk és a szalagkorlátnak csapódunk.

Csak a Jóistennek köszönhető, hogy nem történt komoly bajunk, de az autónk alaposan összetört.

Ezúttal szeretném veled tudatni, hogy a rendőrségen a feljelentést emberölési kísérlet miatt megtettük, ami a hatályos Btk. szerint is egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Innentől kezdve már csak idő kérdése lehet, hogy mikor keresnek fel a rendőrök.

Igazából engem sokkal jobban érdekelne az, hogy mi játszódik le egy ilyen elmeroggyant fejében, amikor ilyet csinál. Azt biztos láttad, hogy mi pörgünk, majd ütközünk. Ebből kiindulva két eset lehetséges: 
- hazamentél, megsimogattad a gyermekeid fejét, majd öt perc magányodban elmerengtél azon, amit tettél,
- vagy esetleg elmentél este a barátaiddal sörözni, és büszkén elújságoltad nekik, milyen jól móresre tanítottál valakit az úton.

A Te érdekedben remélem, hogy valamelyik megtörtént, már csak azért is, mert akkor van remény és nem vagy teljesen elveszett ember. Ha viszont egyik sem következett be, és semmilyen formában nem érintett meg a dolog, akkor tényleg komoly a baj!

A lelkiismereted megnyugtatása érdekében ajánlanék neked valamit: jelentkezz nálam! Ha tényleg akkora király vagy, mint amekkorának hiszed magadat, keress fel, üljünk le és beszéljük meg a dolgot normálisan. Csak szeretnék a szemedbe nézni és megkérdezni, hogy miért tetted ezt? Ígérem, ha nem leszel beszari, akkor még a feljelentést is visszavonom. Továbbá az is érdekelne, hogy ha Te holnap, vagy holnapután hasonló szituációba kerülsz a forgalomban, akkor ugyanígy cselekszel majd? Mert nem biztos, hogy a következő alkalommal nem lesznek halálos áldozatok, és az sem biztos, hogy így leléphetsz majd, mint ahogyan velünk tetted.

Kérem a közösségi oldal felhasználóit, hogy levelem minél többen osszák meg, hátha megkapja az, akinek szól.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!