NYÍLT VALLOMÁS VÁRKONYI ANDREÁTÓL. KIMONDTA A LÉNYEGET >>>

NYÍLT VALLOMÁS VÁRKONYI ANDREÁTÓL. KIMONDTA A LÉNYEGET >>>

NYÍLT VALLOMÁS VÁRKONYI ANDREÁTÓL. KIMONDTA A LÉNYEGET Pár napja derült ki, hogy már nem él együtt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor.-írja a...

NYÍLT VALLOMÁS VÁRKONYI ANDREÁTÓL. KIMONDTA A LÉNYEGET

Pár napja derült ki, hogy már nem él együtt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor.-írja a kiskegyed

Andrea mindent úgy alakít, hogy a lányuknak a legjobb legyen:

Az is természetes, hogy nem szidjuk egymást Gáborral, azt hiszem, nem lehet olyan helyzet semmilyen körülmények között, hogy az egyik szülő a másikat szidja a gyereknek.

Várkonyi Andrea (Szeged, 1974. november 11. –) magyar műsorvezető, riporter, az Érthetően Az Egészségért Alapítvány nagykövete.

2006-ban ismerkedett meg Bochkor Gáborral, akitől 2007 áprilisában megszületett a kislányuk, Nóra, és aki 2018-ig volt az élettársa.

1993–ban érettségizett a Deák Ferenc Gimnáziumban, majd az egyetemi tanulmányai alatt a Szegedi Kábel Televíziónál vezetett műsorokat 2000-ig. 2000-ben diplomát szerzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. 2000-2001 között belgyógyász rezidensként dolgozott a Szegedi I. számú Belklinikán. 2000-ben szerezte meg 2. diplomáját is egészségügyi közgazdász-menedzser szakon. 2002 és 2016 között a TV2 Tények című hírműsor műsorvezetője.-írja a wikipédia-

Forrás: Lokál

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!