Ő csak beviszi a betegeket a szobájukba - a kamera felveszi ahogy a kollégák a főnökhöz rohannak

Ő csak beviszi a betegeket a szobájukba - a kamera felveszi ahogy a kollégák a főnökhöz rohannak

Amikor ezek a kollégák elmondták, mit csinál a kollégájuk a betegeknél, nem volt más választásuk, elmondták a főnöknek és szerencsére ez rendben is...

Amikor ezek a kollégák elmondták, mit csinál a kollégájuk a betegeknél, nem volt más választásuk, elmondták a főnöknek és szerencsére ez rendben is volt.

A kórházban töltött napk nem tartoznak a kellemes emlékek közé. Nehéz végignézni, hogy milyen sok beteg ember van, aki kórházi kezelésre szorul.

A kórházban dolgozók munkája létfontosságú, ezért tisztelettel adózzunk azon csodálatos emberek előtt, akik sokszor éjt nappallá téve értünk dolgoznak.

Az egészségügyi személyzet hősiesen doldozik, mindig naprakésznek kell lennie - függetlenül attól, hogy mennyi ideje van a műszakban.

Sok esetben foglalkoznak nagyon depressziós emberekkel, ezért sem szabad elfelejtetnünk azokat ahősiesen dolgozókat akik mindennapi életüket igyekszenek jobbá tenni és a beteg, sérült emberek panaszait igyekszenek enyhíteni.

Az egyik ilyen lelkiismeretesen dolgozó munkatársat láthatjuk az alábbi videóban. Ő Lindon Beckford és több mint 31 éve dolgozik a bostoni kórházban.

Sok időt tölt a betegekel, szállítja őket a műtők és a kórházi szobák között. Akkor van a betegekkel, amikor ők a legidegesebbek.

Ezért döntött úgy, hogy ezt az időt egy kicsit másképpen fogja kitölteni és megpróbálja kellemesebbé tenni. Amikor egy új pácienssel találkozik, mindig a következő szavakkal monjda:

- A nevem Lindon, és viszem önt a majd a szobájába vissza.

Ezek után egy dalt énkele a betegnek és ez a tevékenysége igazi internetes szenzációvá vált.

Nézd meg az alábbi videót és oszd meg a cikket, ha azt gondolod, hogy ezek a hétköznapi hősök megérdemlik, hogy megünnepeljük őket!

Forrás: csodalatos.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!