Orbán Viktor: Ha még tízszer jönnek tüntetni, akkor sem mond le a kormány. A többség minket akar, ezért...

Orbán Viktor: Ha még tízszer jönnek tüntetni, akkor sem mond le a kormány. A többség minket akar, ezért...

Kellemetlen kérdést tettek fel Orbán Viktornak a második gigantikus tüntetés kapcsán, amire így reagált a kormányfő.    A tegnapi tüntetéssel...

Kellemetlen kérdést tettek fel Orbán Viktornak a második gigantikus tüntetés kapcsán, amire így reagált a kormányfő.    "A tegnapi tüntetéssel kapcsolatban szeretnék reagálni Tisztelt Hölgyeim és Uraim a Nép döntött, a Nép egyértelműen, vitathatatlanul letette a voksát április 8.-án a Fidesz KDNP mellett. Mindenki, aki minket akart a kormányon látni, ránk szavazott. Ez megtörtént, Magyaroszág szavazóinak döntő többsége minket szeretett volna az ország élére. 

Egy tisztességes, és becsületes, tiszta szavazás során eldőlt újabb 4 évre a kormányzó erő sorsa. Ha még tízszer jönnek tüntetni, akkor semm ond le a kormány. A többség minket akart, ezért újabb 4 évre előre tervezve fogjuk a lehető legtöbbet tenni, ezért a gyönyörű országért. A lakosokat megóvjuk a migránsoktól, ahogy ígértük. Köszönöm szépen."

Ezen írás mindenféle igazságtól távol esik és egyben egy fikció.A cikkben szereplő név és pozíció csak a véletlen egybeesése lehet és nem tükrözi a valóságot.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!