OTT LAPUL A KONYHÁDBAN, ÉS NEM TUDOD, MILYEN JÓ VISSZÉR ÉS SEPRŰVÉNA ELLEN!

OTT LAPUL A KONYHÁDBAN, ÉS NEM TUDOD, MILYEN JÓ VISSZÉR ÉS SEPRŰVÉNA ELLEN!

A kék, lila vagy vöröses kitüremkedések, nemcsak csúnyák, de nagyon kellemetlenek is.. Ez a két hatékony háziszer azonban segít végre megszabadulni a...

A kék, lila vagy vöröses kitüremkedések, nemcsak csúnyák, de nagyon kellemetlenek is.. Ez a két hatékony háziszer azonban segít végre megszabadulni a problémától!

Ez a két hatékony háziszer segít végre megszabadulni a csúnya és kellemetlen seprűvénáktól és a veszélyes visszerektől. 

Wikipedia / seprűvénák

Háziszer 1

Imgur / ekke85

Egy zöld paradicsomot szeletekre vágunk és a bőrre helyezzük, oda, ahol a seprűvénák/visszerek vannak. A legtöbb a comb vagy a vádli környékén található. Nagyon fontos, hogy éretlen legyen a paradicsom, mert vannak olyanok is a kereskedelemben, amelyek csak zöld színűek, de már érettek, ne ezeket használd, hanem a tényleg éretlen paradicsomot. Az éretlen paradicsomban van az az anyag , amely a kezeli a seprűvénákat, a neve: szolanin.

A szolanin egy alkaloid, amely egy természetes toxin az éretlen paradicsomban, valamint a csírázó burgonyában. A népi gyógyászatban, ez ​​alkaloid sokszor volt használatos a külső bőrbetegségek kezelésére. Egyszerűen hagyd a bőrön 2-3 percig, a csírázó burgonya vagy paradicsom szeleteket. A szolanin kiszárítja a bőrt, utána kend be. Ezt meg kell ismételni minden nap 10 napon át. 

Háziszer 2

Imgur / scissorsinacup

Egy almaecetes vattát nyomkodj rá a seprűvénákra/visszerekre. Ezt meg kell ismételni naponta 3-szor, 4 héten át. 

Ha hasznosnak találtad, ne felejtsd el megosztani!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!