Pakolás közben derült ki a szerelme gusztustalan titka

Pakolás közben derült ki a szerelme gusztustalan titka

Csak 16 éves volt a portsmouthi Lorna-May Anslow, amikor a Facebook on megismerkedett későbbi szerelmével, az akkor 21 éves Joseph...

Csak 16 éves volt a portsmouthi Lorna-May Anslow, amikor a Facebook on megismerkedett későbbi szerelmével, az akkor 21 éves Joseph Johnsonnal.

Gyorsan szerelembe, a lány pedig teherbe esett, mindössze négy hónappal megismerkedésük után már terhes volt. Mikor ez kiderült, a fiú anyjához költöztek. A lány teljesen odáig volt a Johnsonért:

– Szerelem volt első látásra. Amellett, ett, hogy jóképű volt, cuki volt és elbűvölő. Igazi úriember, úgy kezelt, akár egy hercegnőt. Úgy éreztem, hogy én vagyok a világon a legszerencsésebb nő– mesélte Anslow a The Sunnak.

Szerelem volt első látásra

Amikor kiderült, hogy állapotos, annak ellenére, hogy nagyon szerette barátját, kicsit megijedt. A babával komplikációk merültek fel, de szerencsére minden jól alakult, a kicsi egészséges volt és rendesen fejlődött. Az aggodalmak miatt erősödött benne az anyai érzés. Ezt elmondta barátjának is, ahogy azt is, csak akkora szerepet kell vállalnia ebben az egészben, amennyit ő is szeretne. Johnson azt mondta, igazán apa akar lenni.

Ebben a tudatban folytatták a közös életüket, amikor 16 hetes terhesen a lánynak eszébe jutott, az éppen edzésen lévő szerelme szobájában itt az ideje elpakolni. Ahogy rendezkedni kezdett, egy nagy halom papírt talált, amiket gondosan át is nézett. De azt soha nem gondolta volna, hogy a papírhalom alján az vár rá, ami. Szembesülnie kellett azzal, hogy szerelme kiskorú lányoknak udvarolt. Ettől teljesen rosszul lett, hirtelen minden bizonytalanná vált számára, rájött, hogy nem is ismeri igazána férfit, akitől gyereket vár..

Miután visszatért az edzésről, a srác magyarázkodni kezdett, Anslow hinni akart neki, de nagyon ez nehéz volt. Idővel múlt az érzés, próbált a babára koncentrálni és kizárni annak a gondolatát, hogy a születendő gyermeke apja gyerekeknek udvarolt. Mikor megtudták, kislányuk lesz, egy darabig újra minden rendben ment, neveket válogattak, tervezték a jövőt. Egészen addig, míg Johnsonnak meg nem kellett jelennie a bíróságon.

A lány úgy gondolta, támogatja szerelmét, de akkor sem tudta elűzni a gondolatot, hogy Johnson bűnös. Anslow nem ment be a terembe, megvárta az ítéletet a folyóson. Egészen addig reménykedett, amíg a fiú falfehér arccal meg nem jelent előtte, ekkor viszont azonnal tudta, mindennek vége. Johnson bűnös volt, közösségi munkát kellett végezni, valamit 5 évre regisztrálták szexuális bűnözőként.

  Amikor megtudta, mi történt, megundorodott kislánya apjától

Nem sokkal ezután Anslow szakított barátjával, úgy érezte, nem veszélyeztetheti a gyerekük életét. Miután megszülte a kislányukat, megengedte, hogy az apja is lássa. Johnson hiába könyörgött, nem kapott újabb esélyt. A történet ezzel azonban nem ért véget, a kismama legrosszabb álma vált valóra, amikor exe Instagramjának nézegetése közben rájött, megint kamaszlányoknak udvarol. Annyira felkavarták a látottak, hogy azonnal jelentette. A rendőrség az új információk birtokában módosította a büntetését.

Nem sokkal később Anslow megismerkedett egy másik férfival, Conorral, akivel azóta már össze is költöztek és nagy boldogságban együtt nevelik a kislányát.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!