Postán fizeted be a sárga csekkeket? Akkor ennek örülni fogsz !

Postán fizeted be a sárga csekkeket? Akkor ennek örülni fogsz !

Vége a sorbanállásnak a postán! Foglaljon mobil applikációnkon, vagy honlapunk ÉnPostám felületén keresztül pár kattintással, akár egy hétre előre!...

Vége a sorbanállásnak a postán!

Foglaljon mobil applikációnkon, vagy honlapunk ÉnPostám felületén keresztül pár kattintással, akár egy hétre előre! Nem kell mást tennie, mint bejelentkeznie ÉnPostám fiókjába és kiválasztani az Ön számára megfelelő postát, majd az igénybe venni kívánt szolgáltatást!

Ha még nem rendelkezik ÉnPostám regisztrátrációval, itt könnyedén megteheti. Ha az appon keresztül foglal, használja a keresőben a szűrő funkciót, és jelölje be az időpontfoglalást, hogy megtalálja az összes postát, amely ügyfélhívó berendezéssel rendelkezik! Az elérhető szolgáltatások köre postánként eltérő lehet.

Sikeres foglalást követően egy elektronikus sorszámot kap, amely a kiválasztott időpontban a választott posta ügyfélhívóján jelenik meg. Késés esetén 10 perc után a rendszer megismétli a hívást. Amennyiben nem tud megjelenni a kiválasztott időpontban, a foglalás egyszerűen lemondható.

Forrás : posta.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!