Rák - oroszlán - szűz !Sze­ren­cse­ho­rosz­kóp 2017: Most ki­de­rül, mit hoz az újév

Rák - oroszlán - szűz !Sze­ren­cse­ho­rosz­kóp 2017: Most ki­de­rül, mit hoz az újév

Az új évben sok min­den vár rád! Ol­vasd el, hogy ne érjen meg­le­pe­tés! Rák (06.22-07.22.) [ad1]   Az év mottója: Ne halogassa a...

Az új évben sok min­den vár rád! Ol­vasd el, hogy ne érjen meg­le­pe­tés!

Rák (06.22-07.22.)

 

Az év mottója: Ne halogassa a dolgokat!

Karrier: Egy igazi Rák képtelen egyhelyben maradni, gyakran változtatja a véleményét is. A folyamatos izgágaság miatt sokszor nem fejezi be a dolgait, és ebből kellemetlensége támadhat. A munkahelyen akadnak majd problémái, szorgalma ugyanis hangulatfüggő, de mivel nem szívesen adja fel terveit, a kitartása meghozza a várt eredményt. Most nagyobb odafigyelésre lesz szüksége, hogy elkerülje a vitákat. Próbáljon túllépni ezeken és megtalálni munkájában a motivációt.

Szerelem: Ezt a Holddal kapcsolatban álló jegyet ebben az évben a változások jellemzik. Érzékenysége miatt az év első felében sokszor gondolja majd úgy, hogy háttérbe szorul a családban. Szoros kötődése a rokonaihoz ezt az évet is jellemezni fogja, még akkor is, ha úgy érzi, sokszor annyira feszült, hogy képtelen figyelni szerelmére. A hűsége kicsit ingatag lesz, de érzékenysége és szentimentalizmusa visszaviszi a helyes útra. Az év végéig megtalálja az igazi szerelmet is.

Egészség: Az elmúlt évek során meg kellett tanulnia, hogy mivel tud a leggyorsabban kikapcsolódni és feltöltődni: olvasással, sporttal, barátokkal. Ne féljen a jól ismert trükköket bevetni! Akkor tud igazán hatékony lenni, ha már az első félévben beiktat egy kis szünetet, családjával vagy a barátaival. Bár könnyen teremt új kapcsolatokat is, de nem lesz igazi a pihenő, ha folyamatosan másra kell figyelnie és nem tud lazítani, ezért jó, ha régi ismerőssel indul útnak. Levertségét a legjobban aktív pihenéssel tudja orvosolni.

Oroszlán (07.23.-08.22.)

 

Az év mottója: Álljon két lábbal a Földön!

Karrier: Az év első felében kicsit nehezen indulnak be a dolgok, de ne essen kétségbe. Próbálja reálisan értékelni a dolgokat, és ha kell döntsön, váltson munkahelyet! Az új tapasztalatok megerősítik és megújítják a kapcsolatait is. A szorgalom és a kitartás meghozza a gyümölcsét, annak ellenére, hogy úgy érzi a tekintélye csorbult. A munkahelyén lévő konfliktusok megoldásával biztos anyagi előre jutás várja, ami meg fogja nyugtatni önt.

Szerelem: A jegy szülöttének ebben az évben erősen a kapcsolataira kell koncentrálnia. Mivel a nap irányítása alatt áll szorgalmával, kitartásával bármit elérhet. Tavasszal jön a megújulás, élvezni fogja ezt a szerelemben is. Teljes lesz a harmónia, akár a régi, akár az új kapcsolatában. Ezt az idilli helyzetet használja ki és tervezzen hosszútávra. Menjen kettesben pihenni szerelmével, mert a közösen szerzett élmények minden kapcsolatot megújítanak és a legszürkébb hétköznapokat is feldobhatja a közös emlékezés.

Egészség: Az éveleji nehézségeket remekül megoldja és újra megtalálja a lelki békéjét. Ugyan a folyamatos stressz megviseli a szervezetét, ezért megkönnyebbülést hoz a problémák hátra hagyása az év második felében. Ne bosszankodjon, törődjön bele, hogy néha nem úgy sikerülnek a dolgai, ahogyan szeretné. A legfontosabb, hogy higgyen magában és legyen biztos a dolgában. Ügyeljen az egészségre, minden apró jelre figyeljen, mert később ez megbosszulja magát.

Szűz (08.23.-09.22.)

 

Az év mottója: Járjon nyitott szemmel!

Karrier: A jegy a Merkúr uralma alatt áll. Megbízhatóságát mindenki kedveli és gyakorlatiassága átsegíti minden bajon. Az év elején rengeteg feszültséggel jár a munkája, kevés ideje marad rendbe hozni a dolgokat. Szóba jöhet akár a munkahelyváltás is, de a feszültségek levezetésénél tudja, hogy mindig számíthat a családjára. A kemény, kitartó munkája meghozza az év végére a jutalmat, akár feljebb kerülhet a ranglétrán is, ha a kellő pillanatban jókor lesz jó helyen.

Szerelem: A balsikereknek végre búcsút inthet a kapcsolataiban. Az egyedülállókat esélyük lesz megtalálni az igazit, bátran ismerkedjenek. A párkapcsolatban élőknek időnkét nagy megterhelést fog jelenteni a túlhajtottság. Megtapasztalja majd, hogy szerelme bizalmatlan, mert teljesen magára hagyta a sok feladat között. Mutassa meg a valódi érzéseit és vegye észre a társa igényeit! Ne féljen felfedni énje romantikusabb oldalát, mert ezzel igazi színt vihet egy megkopott párkapcsolatba is,

Egészség: Az egészségére nem ártana jobban vigyáznia, mert a túlhajszoltság megterheli a szervezetét. Annyira elfárad az év közepére, hogy kötelező jelleggel ki kell vennie a szabadságát, ahol nyugodtan elmélkedhet a jövőt illetően. Menjen pihenni a családjával, szerelmével. Egyetlen időszak van, amikor jobban kell vigyáznia az egészségére: szeptember közepétől november végéig. Ekkor egy méregtelenítés, illetve a rossz szokások letétele válik aktuálissá. Fogyó holdnál ez könnyű lesz.

Forrás: ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!