RITKA, ALIG ISMERT FIATALKORI KÉPEK TERENCE HILLRŐL!

RITKA, ALIG ISMERT FIATALKORI KÉPEK TERENCE HILLRŐL!

1939-ben Velencében született egy Mario Girotti nevű kisfiú. Anyja német, apja olasz volt, ám mégis egy angol néven ismeri őt a világ, mely nem más,...

1939-ben Velencében született egy Mario Girotti nevű kisfiú. Anyja német, apja olasz volt, ám mégis egy angol néven ismeri őt a világ, mely nem más, mint Terence Hill.

1939-ben Velencében született egy Mario Girotti nevű kisfiú. Anyja német, apja olasz volt, ám mégis angol néven ismeri őt a világ, mely nem más, mint Terence Hill. Amíg Marióból Terence lett, elég sok kalandot kellett átélnie.

1942 és 1945 között a szászországi Lommatzsch kisvárosban, édesanyja szüleinél élt, ott vészelte át a közeli Drezda bombázását is.

1945-ben visszaköltözött Olaszországba, Mario 1947-től Amelia városában járt iskolába. Már 1951-ben felfedezték, Dino Risi olasz filmrendező adott neki egy kis szerepet. Ezután összesen 27 filmben kapott kisebb-nagyobb szerepeket.

Ezután összesen 27 filmben kapott kisebb-nagyobb szerepeket, ám az igazi, kiugró, nagy szerep egészen 1963-ig váratott magára, ekkor játszhatta el élete első nagy alakítását Luchino Visconti A párduc című filmjében.

Ám az igazi, kiugró, nagy szerep egészen 1963-ig váratott magára, ekkor játszhatta el élete első nagy alakítását Luchino Visconti A párduc című filmjében.

1964-től 1967-ig, három éven át újra Németországban élt, és ott játszott kisebb filmekben.

1967-ben az Isten megbocsát, én nem forgatásának kedvéért visszaköltözött Olaszországba. Ebben a filmben szerepelt először együtt (egy jelenetben) Carlo Pedersolival, akit Bud Spencerként ismert meg a világ.

Innentől kezdve történetük már jól ismert…

Tetszettek ezek a ritka képek? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Forrás: vilaghalo.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!