Szem­szí­ned min­dent el­árul va­lódi sze­mé­lyi­sé­ged­ről. A tiéd mi­lyen?

Szem­szí­ned min­dent el­árul va­lódi sze­mé­lyi­sé­ged­ről. A tiéd mi­lyen?

Sze­med színe töb­bet árul el rólad, mint gon­dol­nád. Meg fogsz le­pődni! A szemszín sokkal több annál, mint egy adat az útleveledben vagy egy...

Sze­med színe töb­bet árul el rólad, mint gon­dol­nád. Meg fogsz le­pődni!

A szemszín sokkal több annál, mint egy adat az útleveledben vagy egy esztétikai élmény. Azt is elárulja rólad, amire magad sem gondolnál. Szemed színe ugyanis felfedi valódi személyiségjegyeidet. Hogy pontosan melyik szín mit jelent? Lássuk sorban.

Fekete

 

Ez a szemszín rendkívül ritka. Valóságban sokkal inkább mély, rendkívül sötét árnyalatú barnáról van szó, mint feketéről, a hozzá tartozó személyiség pedig kimondottan megbízható és felelősségteljes. A fekete szemű emberek nehezen kötnek barátságot, de létrejött barátságaik mellett a végsőkig kitartanak és rendkívül hűségesek. Szorgalmasak, optimisták, szenvedélyesek, és mindent a legjobb tudásuk szerint igyekeznek kivitelezni vagy megvalósítani.

Barna

 

A világon a legtöbb embernek barna színű a szeme. A barna szem figyelmességgel és udvariassággal párosul. A barna szemű emberek magabiztosak és határozottak, de néha gondot jelent számukra, hogy kifejezzék érzéseiket. Nagyszerű szeretők és megbízható barátok, szinte bármilyen segítséget és támogatást megadnak azoknak, akik fontossá válnak számukra.

Barnászöld

 

Ez a különleges és gyönyörű szín spontán és vidám természettel párosul. Az ilyen szemű emberek szeretik a kalandokat és könnyen alkalmazkodnak az új helyzetekhez. Bátrak, sokszínűek, nem unatkoznak és nem is unalmasak. Párkapcsolataik nem tartanak túl sok ideig, kivéve azt a helyzetet, ha megtalálják az Igazit. Érzékiek és pajkosak, kihívást jelent viszont számukra türelmesnek lenni.

Szürke

 

A szürke szemű emberek erősek, dominánsak, igazi vezéralkatok. Ugyanakkor bölcsek és szelídek is, az agresszió nagyon is távol áll tőlük. Szenvedélyesek, mélyen érzők, komolyan veszik mindazt, amibe belekezdnek, legyen szó munkáról vagy párkapcsolatról. Kreatívak, rugalmasak és képesek szinte minden helyzetben új, nagyszerű ötletekkel előállni.

Zöld

 

Mindig van egy kis rejtély és talányosság azok körül, akiknek a szeme zöld. Intelligensek, kíváncsiak, érdeklődéssel fordulnak az újdonságok felé. Az élet sok területén rendkívül szenvedélyesek, jellemző rájuk a lelkesedés és az életöröm. Gyakran könnyen válnak féltékennyé, ugyanakkor árad belőlük a fiatalság és a frissesség.

 

Kék

 

Világszerte erre a szemszínre vágynak a legtöbben, ugyanakkor meglehetősen ritka. Nyugodt, intelligens, kedves személyiséget rejt a kék szem. A kék szeműek nagyon fontosnak tartják, hogy másokat boldoggá tegyenek, emellett őszinték és barátságosak is. Bizakodók, elkötelezettek, a nyílt kommunikációban és a valódi kapcsolatokban hisznek. Ennek érdekében tesznek is. - ripost

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!