Szívszorító, amit Gáspár Győző mesélt kisebbik lányáról

Szívszorító, amit Gáspár Győző mesélt kisebbik lányáról

Szívszorító, amit Gáspár Győző mesélt kisebbik lányáról FOTÓ: BLIKK/GY. BALÁZS BÉLA         Abban a pillanatban nem kaphatott...

Szívszorító, amit Gáspár Győző mesélt kisebbik lányáról

FOTÓ: BLIKK/GY. BALÁZS BÉLA        

Abban a pillanatban nem kaphatott stabilabb fogódzót.

       

Gáspár Evelin a napokban a következő üzenettel fordult apjához annak közösségi oldalán, ahol ország-világ láthatta: „Mi a szarnak osztasz meg! Ha magadról nem tudsz kirakni, rólam se tegyél. De már elmondtam. Nem a Facebookon kell szeretni!” Az elég goromba, bár némiképp enigmatikus szavak láttán persze azt gondolták, hogy már nem a régi jó kapcsolat van apa és lánya között. Ám Győzi ezt cáfolja.

– Mind a négyünknek nag nagyon jó a viszonyunk egymással, összetart a család. Főleg, mivel a kommandósok akciója után megszakadt a kapcsolatunk Bea testvérével és a szüleivel. Ugyanis engem hibáztattak azért, mert a kommandósok rájuk is rátörtek. Így tulajdonképpen mi négyen maradtunk egymásnak, és a kommandósok akciója után még összetartóbb család lettünk. Amikor Evelin a Facebookon ezt a kijelentést tette, éppen háborúban álltunk egymással. Anyagi kérdéseken vesztünk össze – telefonon. Nem értette meg, hogy most jóval kevesebbet engedhetünk meg magunknak, mint eddig tettük. A veszekedés óta persze szent a béke a lányommal. Olyannyira, hogy én megyek majd elé a repülőtérre, mert az írásbeli vizsgája után most jön haza Franciaországból. A diplomataképző iskolát ugyanis Miami, Luxemburg és Budapest után Dijonban fejezi be. Én pedig kimondhatatlanul büszke vagyok a lányomra! Az angol után franciául is tökéletesen beszél, és minden jel szerint megvalósítja a szíve vágyát, és diplomata lesz belőle. Mutassanak nekem még egy romát, aki ezt utánacsinálja – mondja büszkén Győzike.

Most Beát biztatják, hogy váljon el tőlem

A vizsga után szeptemberben Evelin pedig Franciaországba költözik. Ott fogja befejezni a tanulmányait, és megszerezni a diplomáját.

– Nagyon fog nekünk hiányozni a nagyobbik lányunk, de menjen is ebből az országból! Óriási traumaként érte a kommandósok akciója. Teljesen kikészült, és emiatt például egy vizsgáját is el kellett halasztania őszre. Jót fog tenni neki, hogy elköltözik Magyarországról. Itt úgyis csak irigységgel találkozunk. Most például Beát biztatják arra, hogy váljon el tőlem! Olyanokat írogatnak neki, hogy én úgyis tönkreteszem, bármit is ér el. Mi negyed százada jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. Egyszerűen nem értem, miért lenne jó az embereknek, hogy ha mi elválnánk. Mi szegénységben, gazdagságban, mindig kitartottunk egymás mellett. A feleségem mindig mellettem állt, és ez most is így van. Ne akarják idegen emberek tönkretenni azt, amit negyed százada Isten összekovácsolt. De ez is csak az irigység!

Ha tehetnénk, mi is elmennénk innét

– Soha nem fogom elfelejteni, hogy a kislányomat kommandósok rángatták ki az ágyából. Erre mit tett Virág? Megölelt, és annyit mondott: sosem kellene neki jobb apa. Ha tehetném, azt hiszem, én is összepakolnám Beát és Virágot, és mi is elmennék innen. De már öreg vagyok ahhoz, hogy máshol új életet kezdjek. Meg érzem, nem fogok én már túl sokáig élni. Bár nem mutatom, engem is megviselnek az alaptalan vádaskodások. Nem tesz jót a pánikbetegségemnek ez a sok cirkusz, meg bánt a sok gonoszkodás. Pont Evelinnel beszélgettünk a napokban arról, hogy vajon miért könnyebb az embereknek, hogy szét akarják dúlni a családunkat. Miért jó az államnak, hogy elvett tőlünk értékeket, amelyekért megdolgoztunk, és még mindig nem adta vissza azokat?

Beát is megviselik a cirkuszok

– Persze nem csak nekem, hanem Beának sem tesznek jók ezek a cirkuszok. Bár Evelin most néhány kilót le tudott faragni róla, a pajzsmirigybetegsége kezelésében nem jutott előrébb. Most azzal kapcsolatosan is kitalálták, hogy miattam nem jut előrébb, mert hogy én a régi szexi képeit kiteszem a Facebook-oldalamra, és ezzel szembesítem a régi önmagával. Én azért teszem ki ezeket a képeket, mert tudatni akarom ország-világ előtt Beával, hogy én most is ugyanolyan gyönyörű nőnek látom, mint amilyen tíz évvel ezelőtt volt. Mert egyszerűen szeretem őt! Ennyi…

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!