Titokban hozzáment 26 évvel idősebb párjához Koholák Alexa – Így jelentette be

Titokban hozzáment 26 évvel idősebb párjához Koholák Alexa – Így jelentette be

Koholák Alexa hozzáment 26 évvel idősebb párjához, közösségi oldalán közölte a hírt. Az Éjjel Nappal Budapest egykori egyik főszereplője pár hónap...

Koholák Alexa hozzáment 26 évvel idősebb párjához, közösségi oldalán közölte a hírt.

Az Éjjel Nappal Budapest egykori egyik főszereplője pár hónap után mondta ki a boldogító igent, Farkas Balázs felesége lett. Az egész magyar sajtót bejárta, hogy beleszeretett az ötgyerekes apába, aki a spirituális gyógyítóként ismert. Gyorsan jött a házasság. Igaz az eljegyzés már nyár elején megtörtént. Nagy ceremónia nélkül, egy polgári szertartáson mondták ki esküjüket. Alexa élete legszebb napjaként írta le.

"Sziasztok! Férjhez mentem! Elkeltem, és igen ez volt életem legszebb napja. A drága esküvői ruhát, a milliós gyűrűt elhagyva egy polgári esküvő keretein belül hivatalosan is Farkas Alexandra vagyok. Köszönöm nektek akik szerettek bennünket, drukkoltatok nekünk és kiálltatok mellettünk a sok rosszakaró ellen is. Hálásak vagyunk nektek!" - írta közösségi oldalán Alexa.

-Nem érdemes titkolni, közelebb kerültem a mesteremhez, akitől tanultam. Nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Bár furcsán hangzik, de nagyon szerelmes vagyok. Nyilván már akkor is voltak érzelmeink egymás iránt, amikor én még kapcsolatban voltam, de Balázs igazi úriember, és én is hűséges voltam, így sokáig nem is történt köztünk semmi olyan. Megvárta, míg elhagyom Bencét, és csak utána teljesedett ki a kapcsolatunk – vallott korábban Alexa kapcsolatuk kezdetéről a Blikknek.

Forrás: www.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!