Ünnepelhet Trump? Kiderült Hillary Clinton legféltettebb ,legsötétebb titka! Vége a karrierjének!

Ünnepelhet Trump? Kiderült Hillary Clinton legféltettebb ,legsötétebb titka! Vége a karrierjének!

A választási kampány hajrájában kiszivárgott információk könnyen romba dönthetik politikai karrierjét! Újabb csapás érte Hillary Clintont! Nem elég,...

A választási kampány hajrájában kiszivárgott információk könnyen romba dönthetik politikai karrierjét!

Újabb csapás érte Hillary Clintont! Nem elég, hogy a választási kampány hajrájában is folyamatosan férje hűtlenségéről pletykálnak, a napokban kiszivárgott félte őrzött titka,

amire egész politikai karrierje rámehet.

A demokrata elnökjelölt ugyanis fiatalkorárában tagja volt egy radikális polgárjogi mozgalomnak, a Fekete Párducoknak. A szervezet fő célja az volt, hogy Amerikában emberszámba vegyék a feketéket, a fiatal Hillary pedig elhivatottan küzdött a jó ügyért, annak ellenére, hogy az FBI folyamatosan fel akarta számolni a mozgalmat.

A szavazatokért küzdő politikusnő még abban a szörnyű gyilkossági ügyben is érintett volt, ami szintén a Párducokhoz köthető. Tanúként állt a bíróság elé 1969-ben, miután a szervezet egyik tagját azzal vádolták meg, hogy brutálisan megkínozta, majd megölte saját társát.

“Hillary sosem beszélt erről az időszakról, mert érthető okokból nagyon szégyelli magát. Ha a lakosság tudott volna erről, talán soha nem léphetett volna politikai pályára. Az legalábbis biztos, hogy most nem lenne harcban az elnöki pozícióért”

– ismerte el a RadarOnline-nak a Fehér Ház sajtósa.

Clinton asszonyt eddig is érték már durva vádak kampánya során, ám ilyen sötét titok még sosem derült ki múltjából.

forrás: ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!