Üvegszilánkot sütöttek bele Sára gofrijába - Ömleni kezdett a vér Sára szájából a pesti cukrászdában

Üvegszilánkot sütöttek bele Sára gofrijába - Ömleni kezdett a vér Sára szájából a pesti cukrászdában

A húszéves Sára és barátja banános gofrit rendeltek egy pesti cukrászdában, amikor azonban jóízűen belefogtak, a lány valami nagyon különöset - és...

A húszéves Sára és barátja banános gofrit rendeltek egy pesti cukrászdában, amikor azonban jóízűen belefogtak, a lány valami nagyon különöset - és életveszélyeset - tapasztalt.

A lány szerint a desszert nagyon ízlésesen nézett ki, még képet is küldött róla a barátnőjének.  Akkor találkozott az üvegszilánkkal, amikor már a második falatnáljárt.

"Valami durván ropogni kezdett a fogaim alatt. Elsőre azt hittem, hogy valamilyen keményebb, karamellizált dologról van szó, így elkezdtem szétrágni. Ám hirtelen rettentően fájni kezdett a szám. Nagyon megijedtem. Egyből kiköptem, tiszta vér volt a szám. Csak annyit tudtam mondani: „üvegszilánk”. Egy körülbelül háromcentis darabról volt szó. Egyből szóltak a személyzetnek, majd az üzletvezető is megjelent. "– mesélte a történteket Sára a Borsnak.

A kép nem abban a cukrászdában készült, csak illusztráció.

Az alkalmazottak is megijedtek, a tányért azonnal elvitték, és kiöntötték az összes gofritésztát. Felajánlották, hogy nem kell fizetniük, és egy ötezer forintos utalványt is felkínáltak, de Sáráék nem fogadták el. Úgy tűnt, hogy a lánynak nem lett súlyosabb baja, de két nap múlva váratlanul rosszul lett.

Hirtelen magas lázas lettem, fájni kezdett a hasam, nem kaptam rendesen levegőt. Egyből rohantunk a sürgősségire. A vizsgálatok kiderítették, hogy lenyelhettem egy darab szilánkot.

- mondta Sára.

Szerettek volna valamilyen kártérítésben megegyezni az üzlettel, ám a cég hozzáállása pár nappal később megváltozott, azt mondták, hogy a gofri is megvághatta a száját, de az is lehet, hogy az egészet csak kitalálta.

A lap kereste az ügyben a cukrászdát. Arról tájékoztatták a Borsot, hogy jelenleg is folyik a számukra is rendkívül kellemetlen eset kivizsgálása.

Forrás: faktor.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!