Üzenet az egészségügyi dolgozóknak: Aki ezen fanyalog, az legközelebb szülessen más országba!

Üzenet az egészségügyi dolgozóknak: Aki ezen fanyalog, az legközelebb szülessen más országba!

Számítottak a pénzre, végül mégis kimaradtak az egészségügyi béremelésből a védőnők. A szakdolgozók pedig elégedetlenek a szeptembertől esedékes...

Számítottak a pénzre, végül mégis kimaradtak az egészségügyi béremelésből a védőnők. A szakdolgozók pedig elégedetlenek a szeptembertől esedékes bruttó 10-30 forintos emeléssel.

Nem állnak a változások az egészségügyben 2015-2016 évben sem, ugyanis ez a terület egyike azoknak a létfontosságú területeknek, amelyek sürgős intézkedésre szorulnak. A magyar egészségügy helyzete mindenki előtt ismert. Van, aki a saját bőrén tapasztalta meg, hogy hol is tart ma, a magyar gyógyellátás, van, aki a televízióból, rádióból, illetve egyéb médiákból. A két legnagyobb problémát az egészségügy alulfinanszírozottsága, és az egészségügyi dolgozók elvándorlása okozza. 

A Mokka vendége volt a témában dr. Cser Ár Ágnes - az Egészségügyi Dolgozók demokratikus szakszervezetének elnöke... - aki közölte: "Aki ezen fanyalog annak azt tudom mondani, hogy olyan országba kell születnie, ahol a nemzetgazdasági jövedelem lehetővé teszi a ötszörös és tízszeres jövedelmet."

Vajon mit üzen ez a kormányzati kommunikáció a jövő orvosainak? Nem abban kellene megerősíteni a dolgozókat, hogy jutányosabb bérezésre és jobb munkakörülményekre számíthatnak? Sokszor adtunk már hangot véleményünknek, miszerint igen is SOKKAL TÖBBET KELLENE az egészségügy állapotának rendezésére fordítani. 

Erre megint csak egy pökhendi "ha nem tetszik máshová kell születni" válasznak aligha mondható, megjegyzést kapunk?! Pedig ahol kisvasútra és kert végi stadionra futja, ott bizony dübörög a gazdaság... Kérdés, hogy a befizetett adóforintjainkból mennyi jut nekünk... Bocsánat, kérdés ez egyáltalán??

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!