VÁDLOTTAK PADJÁRA KERÜLTEK A TV2 ISMERT ARCAI – MARSI ANIKÓ, GÖNCZI GÁBOR, ANDOR ÉVA ÉS A TV2 HÍRIGAZGATÓJA, KÖKÉNY-SZALAI VIVIEN IS VÁDLOTT LETT EMIATT AZ ÜGY MIATT:

VÁDLOTTAK PADJÁRA KERÜLTEK A TV2 ISMERT ARCAI – MARSI ANIKÓ, GÖNCZI GÁBOR, ANDOR ÉVA ÉS A TV2 HÍRIGAZGATÓJA, KÖKÉNY-SZALAI VIVIEN IS VÁDLOTT LETT EMIATT AZ ÜGY MIATT:

A hvg .hu szerint Marsi Anikó, Gönczi Gábor, Andor Éva, valamint a csatorna hírigazgatója ellen a bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős...

A hvg .hu szerint Marsi Anikó, Gönczi Gábor, Andor Éva, valamint a csatorna hírigazgatója ellen a bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba tett feljelentést.

A magánvádas eljárást Czeglédy azért indította, mert szerinte a személyét hírműsorokban összefüggésbe hozták több ellenzéki párt pénzelésével. Ráadásul ezért bocsánatot sem kértek tőle.

Persze, hogy valóban így történt-e, azt a bíróság mondja majd ki.

Czeglédy ügyvédje, Litresits András az ügyben tartott első meghallgatás után azt mondta:

„Marsi Anikót, Andor Évát és Gönczi Gábort a bíróság tájékoztatta a jogaikról, majd feljelentettből valamennyien vádlottak lettek.

Védence a keddi meghallgatáson kitartott a magánvád mellett, s mint a bíróság kérdésére elmondta, nem kértek tőle bocsánatot, így nincs mit elfogadnia, illetve nincs oka elállni a folytatástól – írja a portál, amely képeket is készített az ismert tévésekről a bíróságon. A büntetőügy várhatóan még ősszel folytatódik

Czeglédy Csaba és társai ellen egyébként jelenleg bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás. A gyanú szerint a vezetésével létrejött bűnszervezet 2011 és 2017 között olyan céghálózatot alakított ki, amely diákmunka-közvetítéssel foglalkozott, és a bűnszervezet 6,294 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek azzal, hogy az iskolaszövetkezetek az általános forgalmi adót, illetve a személyi jövedelemadót nem vallották be, vagy ha be is vallották, azt nem fizették meg.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!