Vajon mennyi állatot látsz a képen?

Vajon mennyi állatot látsz a képen?

Nézd meg a következő furcsa rajzot. Vajon mennyi állatot látsz a képen? Nincs jó és rossz válasz, a te válaszod létezik. Kezdődhet a játék? Akkor...

Nézd meg a következő furcsa rajzot. Vajon mennyi állatot látsz a képen? Nincs jó és rossz válasz, a te válaszod létezik. Kezdődhet a játék? Akkor számold össze az állatokat. Viszont kérünk, ne csapd be magad, csak azt követően görgess a megoldáshoz, miután véglegesen döntöttél.

 1-3 talán túlzottan siettél, nem engedtél magadnak elegendő időt a feladat megoldásához. Nézd meg még egyszer a képet…

4-6 :egészen közel vagy a megoldáshoz, de talán te sem voltál magaddal kellően türelmes. Az is lehetséges persze, hogy inkább csak felületesen nézted meg a képet.

7-9 :nagyon közel jársz a tökéletes megoldáshoz, te már azért odafigyelsz az apróbb részletekre is. Személyiségtípusod szerint képes vagy elmélyedni a feladatokban, a felületesség biztosan nem jellemző rád.

10-11: szinte titkos ügynök is lehetnél, hiszen te igazán képes vagy a dolgok mélyére látni. Nem adod fel a céljaidat, addig próbálkozol, amíg el nem éred a lehető legjobb megoldást.Íme a személyiségteszt megoldásaHa még mindig nem látod az állatokat a képen, segítünk egy kicsit…

Ezeket az állatokat rejti a kép

 1. egér
 2. macska
 3. kutya
 4. szamár
 5. szúnyog
 6. kígyó
 7. krokodil
 8. delfin
 9. hal
 10. teknős
 11. és természetesen maga az elefánt.
► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!