Várkonyi: Nem mondok rosszat a gyerekem apjáról

Várkonyi: Nem mondok rosszat a gyerekem apjáról

A műsorvezetőnő természetesnek véli, hogy nem szidják egymást volt szerelmével, miután zátonyra futott a kapcsolatuk: Várkonyi Andrea nem mond...

A műsorvezetőnő természetesnek véli, hogy nem szidják egymást volt szerelmével, miután zátonyra futott a kapcsolatuk: Várkonyi Andrea nem mond rosszat Bochkor Gáborról!

Mint ahogy azt elsőként megírtuk, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor több héten át titkolta, hogy szerelmük véget ért. Úgy tudni, a rádiós műsorvezetőt nagyon megviselte, hogy elveszítette párját és kislányát, de a FEM3 Café műsorvezetőnője is nehéz időszakon megy keresztül. Ám Várkonyi Andrea az állítja: nem mond rosszat Bochkorról.

– Nem fér bele, hogy a gyerekem apjáról bármiféle rosszat mondjak, nem is fogok. Őszintén mondom, én még mindig szeretem őt, mint embert. Már nem új a helyzet nekem, ugyanis hónapokkal ezelőtt szakítottam, illletve költöztem el, és talán pont ezért úgy érzem, hogy a neheze már lezajlott – nyilatkozta a Lokálnak Várkonyi Andrea, aki szeretné, ha kislányának nyugodt élete lehetne.

Bochkor Gábor /Fotó: Gy. Balázs Béla

– Igyekszünk kialakítani mindent úgy Nórival, ahogy az a legjobb, mert nekem ő a legfontosabb. Szeretném, ha nyugodt élete lenne, már olvas ő is és a korosztálya is, a saját eszközeimmel próbálom ennek az egésznek nem kitenni. Az is természetes, hogy nem szidjuk egymást Gáborral, azt hiszem, nem lehet olyan helyzet semmilyen körülmények között, hogy az egyik szülő a másikat szidja a gyereknek – mondta a lapnak a műsorvezetőnő, aki úgy véli: a rossz dolgokban meg kellene látnunk, hogy mi az, amit a hasznunkra tudunk fordítani.

Forrás: www.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!