Zsírgombócnak nevezte a kislánya - most az egész világ a válaszán ámul

Zsírgombócnak nevezte a kislánya - most az egész világ a válaszán ámul

  Allison Kimmey életmódtanácsadó, akinek bejegyzéseit a közösségi oldalakon több ezren követik napi szinten - nem véletlenül. A testes...

 

Allison Kimmey életmódtanácsadó, akinek bejegyzéseit a közösségi oldalakon több ezren követik napi szinten - nem véletlenül. A testes anyuka azzal vívta ki sokak elismerését, hogy bátran és boldogan vállalja telt külsejét a nyilvánosság előtt.

Ezúttal kislányával folytatott beszélgetését osztotta meg követőivel. Az egész azzal kezdődött, hogy a gyerkőc egész egyszerűen zsírgombócnak nevezte egy nap.

“Az igazság az, hogy nem vagyok zísrgombóc. Senki sem az. Ez nem egy olyan dolog, amivé valaha is válhatnánk. De igen, a testem egy része zsír, és ez mindannyiunk testére igaz. A zsír védi az izmainkat, a csontjainkat, és energiával lát el minket ahhoz, hogy egész nap talpon legyünk” - magyarázta kislányának Allison.

A büszke szülő arra is rámutatott, hogy a gyermekei testével sincs ez másképp.

“Valójában a világon mindenkinek egy része zsír, csak más-más mennyiségben. Van, akinek sok van belőle, és van, akinek csak kevés – de ez nem jelenti azt, hogy egyikük jobb lenne a másiknál.”

Az önbizelommal teli anyuka persze követőivel is megosztotta a beszélgetést, akik lájkokkal jutalmazták a 30 éves Allisont, hogy kiállt a testesebb nők mellett.

Forrás: www.borsonline.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!